• Transport service
  • Meer dan 65 jaar ervaring
  • Full service
  • Specialist in minigravers

Een minigraver kopen of huren?

Als u veelvuldig gebruik maakt van minigravers, dan moet u een zorgvuldige beslissing nemen of u een minigraver wilt kopen of huren. De koop minigraver is altijd een grote investering, maar dit loont zich zeker wel als u deze ook dagelijks of meerdere keren per week gebruikt. Vooral als u specifieke wensen heeft, dan heeft u bij aankoop meer keuzemogelijkheden. U kunt ook altijd nog voor een occasion minigraafmachine kiezen. Staat er een minigraver 1 ton te koop en die is in goede staat? Dan kunt u hier nog jarenlang plezier aan beleven, voor een lagere prijs. Een minikraantje huren is ideaal als u deze niet vaak nodig heeft. U kunt dan voor specifieke projecten tijdelijk een minikraantje huren.

Wilt u een gepersonaliseerde minigraafmachine?

Wilt u een Sunward minigraver kopen? Dan kunt u hiervoor terecht bij DMS. Wij zijn de experts in minigravers van Sunward en wij hebben vele verschillende modellen te koop of te huur. Bij een koop minigraver, wilt u deze misschien direct personaliseren met uw bedrijfsnaam, logo en/of huisstijl? Dit is bij ons geen enkel probleem. Een minigraver personaliseren kan ook op andere manieren. Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van meer persoonlijke comfort voor de machinist, zoals armleuningen, een ergonomische stoel of een speciale joystick.

Koop minigraver volledig op maat

U kunt een op maat minigraver bij DMS nog verder doorvoeren. In principe zijn vrijwel al uw wensen toepasbaar en kunnen wij uw minigraafmachine volledig customizen aan uw wensen, als de aanpassingen maar voldoen aan de wet- en regelgeving. Heeft u bepaalde technische wensen op motorisch of hydraulisch gebied? Laat het ons weten, ongetwijfeld kunnen wij u helpen met een minigraafmachine op maat.

Voor Sunward minigravers moet u bij DMS zijn

Bij DMS zijn wij er niet alleen om u te adviseren over Sunward minigravers die voor uw bedrijf geschikt zijn. Onze expertise gaat veel verder, zodat wij verregaande aanpassingen kunnen doen aan uw minigraver. Bestaande Sunward minigravers passen wij volledig aan uw wensen aan, voor een minigraver op maat. Uiteraard bent u ook welkom voor de aankoop een occasion of misschien wilt u een minikraantje huren?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een Sunward minigraver op maat of voor het huren van een minigraafmachine? Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op of vul het online contactformulier in.