• Transport service
  • Meer dan 65 jaar ervaring
  • Full service
  • Specialist in minigravers

SWE08B

Als het compacte formaat erg belangrijk is, bijvoorbeeld omdat de minigraver door een smalle deur moet kunnen en in kleine ruimtes moet graven, dan is de SWE08B de beste keuze. De graafmachine heeft een breedte van 750 millimeter en past door iedere standaard deur. Wel moet u even rekening houden met de hoogte van 2.250 millimeter. U bedient de graver door middel van de joystick en met twee snelheden heeft u optimale controle over het voertuig.

SWE18UF

Een iets grotere, maar nog steeds erg compact, is de SWE18UF. Deze minigraafmachine heeft een demontabel dak, zodat deze minder hoog wordt. Ook de onderwagen is uitschuifbaar van 132 centimeter tot 99 centimeter. Ook in het donker werkt u goed met deze Sunward, doordat er LED lampen zijn aangebracht op de giek en de valbeugel.

SWE20F

Kenmerk van de SWE20F, is de compactheid van de minigraver, maar toch zit u in een gesloten cabine. Hierdoor zit u in alle weersomstandigheden altijd droog. In de cabine staat een hoge stoel met veerpakket, zodat u optimaal en comfortabel zit. Met een centraal vetsmeersysteem, hoeft u niet alle onderdelen van de kraan apart van smeersel te voorzien.

SWE25F

Dit type is het grotere broertje van de SWE20F, met een breedte van 1.500 millimeter. De ruime cabine heeft getinte ramen, zodat u geen last heeft van de felle zon. Door de aanwezigheid van airconditioning, is het op warme dagen goed toeven in de cabine. Rondom de hele machine is LED verlichting aangebracht en er is een extra lamp aangebracht op de giek en in de lepelsteel. Tevens kunt gebruikmaken van een vaste en extra zwaailamp.

SWE35F

Heeft u zwaardere graafwerkzaamheden uit te voeren, maar heeft u enkel plek voor een minigraafmachine? Dan is de SWE35F een goede keuze. Met een gewicht van 3.850 kilogram, heeft u een relatief zware kleine graafmachine voor zwaardere klussen. Doordat de zijkanten en achterzijde van de cabine open kunnen, is het onderhoud erg gemakkelijk uit te voeren. De SWE35F is uitgevoerd met allerlei extra´s, zoals een kantelstuk, draaikantelstuk en gereedschapskisten naast de giek en tussen de onderwagen.

SWE60UF

De grootste en zwaarste Sunward die u bij DMS kunt kopen, huren of leasen, is de SWE60UF. Dit model heeft gewicht van 5.630 kilogram en een breedte van 1.960 millimeter. Dit is een zeer comfortabele minigraafmachine voor het zwaardere werk. De cabine is ruim, met een luxe stoel en er is airco aanwezig. Overal is LED verlichting aanwezig, zodat werkzaamheden in het donker mogelijk zijn. Dit type heeft standaard diverse extra functionaliteiten, zoals een brandstof vulpomp en een automatisch vetsmeersysteem.